مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > درخشش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در جشنواره حرکت

نتایج هشتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت اعلام شد

درخشش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در جشنواره حرکت

انجمن‌های دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در هشتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت موفق به کسب رتبه شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، هشتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت با اعلام نتایج برگزیدگان خود، پایان یافت و انجمن‌های دانشجویی این مرکز موفق شدند ۴ رتبه برتر را به خود اختصاص دهند.

در بخش ویژه این جشنواره اثر “محسن میزانی” از گروه مردمی محیط زیستی آرتوان (جمع آوری درب‌های بطری در خراسان) شایسته نقدیر شناخته شد؛ در حوزه کارآفرینی اثر “مهدی مرشدی” از گروه فراامن و اثر “سجاد شفاعتی” از  گروه توسعه داده پردازان رسام آریا مربوط به انجمن کامپیوتر مرکز به ترتیب مقام‌های دوم و شایسته تقدیر را به خود اختصاص دادند. همچنین اثر “فرشاد فضلی” از نشریه نوآفرین انجمن گرافیک جهاد دانشگاهی مشهد نیز مقام دوم جشنواره را به خود اختصاص داد.

لازم به ذکر است که در بین ۲۴ مرکز دانشگاهی که موفق به کسب مقام و رتبه شده‌اند، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با کسب ۴ رتبه و مقام به عنوان دومین مرکز شناخته شد.