مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > کسب مقام‌های اول تا سوم توسط دانشجویان مرکز

درخشش تیم علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد؛

کسب مقام‌های اول تا سوم توسط دانشجویان مرکز

تیم علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد عناوین نخست مسابقات دارت مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی را به خود اختصاص داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مسابقات دارت مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی روز گذشته در سالن ورزشی وحدت در دو گروه دانشجویان و اساتید( آقایان و خانم‌ها) برگزار شد.

در گروه دانشجویان خانم رتبه‌های اول تا سوم به دانشجویان “اسما ناجی رفعت”، ” زهرا شریف” و  “آسیه نعیمی” از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد تعلق گرفت. در گروه دانشجویان آقا نیز “مهدی دادخواه” از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد موفق به کسب رتبه سوم شد.

در گروه اساتید و کارکنان رتبه اول مسابقات به “جواد کاهانی” از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد تعلق گرفت.

این مسابقات توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی و با همکاری انجمن علمی تربیت بدنی و کانون ورزش‌های همگانی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار گردید.