مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > حضور دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در بین نفرات برتر

هشتمین دوره مسابقات قهرمان کشوری آمادگی جسمانی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی؛

حضور دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در بین نفرات برتر

دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد جزو نفرات برتر هشتمین دوره مسابقات قهرمان کشوری آمادگی جسمانی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی قرار گرفتند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، نتایج هشتمین دوره مسابقات قهرمان کشوری آمادگی جسمانی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی پس از داوری فیلم‌های ارسالی از سوی دانشجویان، توسط کمیته فنی مسابقات اعلام شد.

این دوره از مسابقات به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی جزیره کیش در دو گروه دختران و پسران به صورت آفلاین برگزار گردید که در مجموع تعداد ۱۶۳ نفر دانشجو از ۱۹ استان در ماده های پلانک، شنای سوئدی و طناب زنی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

بر اساس نتایج اعلام شده دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد موفق به کسب رتبه و مقام شدند که در بخش ماده طناب زنی “محمدباقر احمدی” موفق به کسب مقام دوم شد. در بخش دختران ماده شنای سوئدی و ماده طناب زنی مقام سوم به “مهسا جان محمدی” و  “اسماء ناجی رفعت” تعلق گرفت.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد ضمن تبریک به این دانشجویان پرتلاش، موفقیت روزافزون برای آنها آرزومند است.