مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > جهت شرکت در انتخابی تیم فوتسال ثبت نام نمایید

برگزاری تست‌های انتخابی تیم‌های ورزشی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد جهت شرکت در مسابقات استانی؛

جهت شرکت در انتخابی تیم فوتسال ثبت نام نمایید

انتخابی تیم فوتسال آقایان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در حال برگزاری است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دانشجویان علاقمند می‌توانند برای شرکت در انتخابی تیم‌های ورزشی مرکز در رشته های فوتسال(ویژه آقایان)، آمادگی جسمانی، تنیس روی میز، بدمینتون، دارت و شطرنج جهت حضور در مسابقات ورزشی دهه فجر مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی ثبت نام نمایند.

در حال حاضر انتخابی تیم فوتسال مرکز در محل سالن ورزشی اندیشه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد زیر نظر حمید شاندیزی سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال امید ایران در حال انجام می باشد؛ علاقمندان می توانند جهت ثبت نام و هماهنگی با شماره ۰۹۳۸۹۵۳۰۸۹۲ (مهدی بافتی مسوول کانون ورزش‌های همگانی مرکز) تماس حاصل فرمایند.