مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > جشن فارغ التحصیلان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد

جشن فارغ التحصیلان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد بعد از وقفه‌ای دوساله برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مراسم جشن فارغ التحصیلان مرکز که به دلیل شیوع بیماری کرونا به مدت دو سال به تعویق افتاده بود، شب گذشته با حضور ۱۰۰ فارغ التحصیل مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در سالن آمفی تئاتر فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد.

در این مراسم مهندس احمد افروغی رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، حمید هادی‌نیا رییس اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی و مدیران مرکز حضور داشتند.