مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > جشن شادمانه دانشجویی به مناسبت میلاد امام زمان(عج)

علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می کند:

جشن شادمانه دانشجویی به مناسبت میلاد امام زمان(عج)

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی به مناسبت میلاد امام زمان (عج) مشهد جشن شادمانه ویژه دانشجویان مرکز همراه با پذیرایی شام برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، شادمانه ولادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی(ع) با عنوان “جشن اینرسی” ویژه  دانشجویان، اساتید و کارمندان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می گردد.

این مراسم  دوشنبه ۲۳ اسفندماه از ساعت ۱۸ الی ۲۰ همراه با پذیرایی و اهدا جایزه کمک هزینه سفر زیارتی به کربلا و قم در محل سالن آمفی تئاتر فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار می شود.

شرکت در این مراسم به صورت قرعه کشی بوده و علاقمندان جهت شرکت در این جشن باید از طریق لینک https://b2n.ir/w52831 اقدام به ثبت نام نمایند. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شماره واتساپ ۰۹۳۳۳۷۷۶۰۳۶ پیام ارسال نمایند.