مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > ثبت نام اردوی دانشجویی راهیان نور آغاز شد

ثبت نام اردوی راهیان نور با ظرفیت محدود ویژه دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، کاروان اردوی راهیان نور در بازه زمانی ۱۵ بهمن تا ۵ اسفند با اولویت اعزام دانشجویان جدیدالورود و سفر اولی انجام می‌شود.

هزینه اعزام هر دانشجو سه میلیون و ۲۷۰ هزار تومان برآورد شده است که ازین مبلغ ۲۷۰ هزار تومان سهم دانشجو است و مابقی آن توسط مرکز پرداخت می گردد.

دانشجویانی که قصد شرکت در اردوی راهیان نور دارند، می توانند تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه، ۱۲ بهمن از طریق آیدی farhangi_jdm@ یا تماس با شماره۰۵۱۳۱۹۹۷۲۷۵ ثبت نام نمایند.