مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > ثبت‌نام وام‌ شهریه دانشجویی آغاز ‌شد

ثبت‌نام وام‌ شهریه دانشجویی در نیمسال دوم از امروز ۱۵ اسفند آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دانشجویان متقاضی وام می‌توانند با مراجعه به سامانه یکپارچه صندوق رفاه به آدرس refah.swf.ir  برای ثبت درخواست وام شهریه اقدام کنند.

مبلغ وام برای دانشجویان در مقطع کاردانی و کارشناسی ، ۱۵ میلیون ریال است.

متقاضیان از ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ مهلت دارند به آقای بهرامی مسوول ثبت نام وام در محل کتابخانه مرکز مراجعه کرده یا با شماره ۳۱۹۹۷۲۴۰-۰۵۱ تماس حاصل فرمایند.

دریافت وام دانشجویان در مقطع کاردانی و کارشناسی‌ ناپیوسته تا ۴ نیمسال امکان پذیر است و مدت بازپرداخت حداکثر تا ۵ سال (۶۰ قسط) می‌باشد؛ کارمزد این وام‌ها ۴ درصد است که به صورت روز شمار اخذ می‌گردد.

برای دریافت وام نیاز به ارائه هیچ گونه  چک یا سفته نمی باشد. متقاضی وام می تواند با ارایه سند تعهد توسط ضامن وام شهریه دانشجویی را دریافت کند.

شروع بازپرداخت (پرداخت اقساط) وام شهریه حداکثر ۹ ماه پس از فارغ التحصیلی خواهد شد.

فایل راهنمای ثبت نام وام شهریه

فرمت جدید سند تعهد دانشجویی وام شهریه