مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > تیم علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد قهرمان مسابقات شد

مسابقات فوتسال مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی؛

تیم علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد قهرمان مسابقات شد

تیم فوتسال علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مقام قهرمانی مسابقات فوتسال مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، فینال مسابقات فوتسال مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی شب گذشته با دیدار دو تیم مرکز جهاددانشگاهی مشهد و تصمیم یار طوس در سالن ورزشی اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد که در پایان تیم فوتسال علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با نتیجه دو بر صفر به برتری رسید و مقام قهرمانی مسابقات را به خود اختصاص داد.

این دیدار در حضور دکتر مرتضی تشکری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی، حمید هادی نیا رییس اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی، مهندس احمد افروغی رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.

سیداحمد شفیعی، سیدعلی رضایی، مهرداد وارسته، هادی صالحیان، جمال میرزازاده، مرتضی ملک آبادی، محمدرضا بازودار، سیدقاسم میراکبری، جواد دهقانی، سجاد پیله‌ور، مهدیار خرسندی و حسین سالارمحمدی بازیکنان تیم فوتسال علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد بودند که با سرمربیگری حمید شاندیزی و سرپرستی مهدی بافتی موفق به کسب قهرمانی این دوره از مسابقات شدند.