مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > تمدید مهلت ثبت‌نام در انتخابات انجمن‌های علمی و کانون‌های دانشجویی مرکز

مهلت ثبت نام در انتخابات انجمن‌های علمی و ثبت نام در انتخابات کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد تا ۲۰آبان ماه تمدید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دانشجویان مرکز جهت کاندیدا شدن در دهمین دوره انتخابات انجمن‌های علمی و همچنین انتخابات کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی مرکز تا روز جمعه ۲۰ آبان فرصت دارند تا با ارسال مشخصات فردی، رشته و مقطع تحصیلی، کدملی یا شماره دانشجویی، رزومه فعالیت های خود و ذکر عنوان انجمن، کانون و یا هر دو به آدرس AmirHosseinMoghimy@ یا ایمیل moghimi@jdm.ac.ir (کارشناس امور فرهنگی مرکز) اقدام نمایند.

دانشجویان توجه داشته باشند کاندیدا شدن در انجمن علمی هر رشته مخصوص دانشجویان همان رشته و گروه آموزشی می‌باشد و دانشجو باید با توجه به رشته تحصیلی خود اقدام به ثبت‌نام نمایند، اما ثبت‌نام در انتخابات کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی برای تمامی دانشجویان و بدون محدودیت رعایت رشته تحصیلی قابل انجام است. همچنین دانشجویان می‌توانند علاوه بر ثبت‌نام در انتخابات انجمن علمی همزمان در یک یا چند کانون فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی کاندیدا شوند.

انجمن های علمی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد شامل عناوین انجمن علمی کسب وکار، انجمن علمی حسابداری، انجمن علمی گروه دوخت و طراحی لباس، انجمن علمی گروه گرافیک، انجمن علمی معماری داخلی، انجمن علمی طلا و جواهر، انجمن علمی امور فرهنگی، انجمن علمی روابط عمومی، انجمن علمی گردشگری، انجمن علمی هتلداری، انجمن علمی  کامپیوتر، انجمن علمی مترجمی زبان انگلیسی، انجمن علمی گروه تربیت بدنی و انجمن علمی حقوق می باشد.

کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد نیز شامل ۱۴ عنوان کانون ادب و هنر، تئاتر، جهادی، رسانه، کانون صنایع دستی و هنرهای تجسمی، عفاف و حجاب، عکاسی، قرآن و عترت، کارآفرینی و پژوهشگران جوان، کتاب و کتابخوانی، محیط زیست و منابع طبیعی، مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی، موسیقی و کانون ورزش های همگانی می شود.

1. زینب الله دوست گفت:

سلام بنده مایل ب ثبت نام درانجمن دانشگاه هستم