مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > تقدیر از دانشجویان برتر و نمونه مرکز با حضور رییس علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

با حضور رییس علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از دانشجویان نمونه ۱۴۰۰-۱۳۹۹ مرکز تقدیر می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهادانشگاهی مشهد، امور فرهنگی دانشجویی مرکز به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در مراسمی با حضور رییس و مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه از ۱۳۳ دانشجوی برتر و نمونه این مرکز در حوزه های آموزشی، علمی و پژوهشی، فرهنگی و هنری تقدیر می کند.

همچنین در این مراسم که روز سه شنبه ۱۶آذر ماه از ساعت ۱۴ الی ۱۶ در محل سالن آمفی تئاتر فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار می شود، دانشجویان می توانند به صورت مستقیم به طرح نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود بپردازند و سوالات خود را در قالب پرسش و پاسخ با مدیران مربوطه مطرح نمایند.