مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > تریبون آزاد با موضوع “تجربه زیسته من از زندگی دانشگاهی”

سازمان دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌کند:

تریبون آزاد با موضوع “تجربه زیسته من از زندگی دانشگاهی”

سازمان دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد همزمان با روز دانشجو برنامه تریبون آزاد با موضوع “تجربه زیسته من از زندگی دانشگاهی” را برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، برنامه تریبون آزاد  ۱۶ آذر ماه ساعت ۱۱:۳۰در محل سالن آمفی تئاتر فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار می شود.

تریبون آزاد برنامه‌ای با هدف ارایه نظرات، پیشنهادات و انتقادهای دانشجویان بدون حضور مسوولان دانشگاه در خصوص موضوعات آموزشی، فرهنگی و رفاهی دانشگاه است تا دانشجویان بتوانند به صورت مستقیم و بدون دغدغه‌، موضوعات خود را مطرح نمایند.

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاع از نحوه شرکت در این برنامه به آی دی تلگرام مسوول سازمان دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به آدرس allahyari_sajad پیام دهند.