مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > به روز رسانی و ارتقای سایت‌های کامپیوتر مرکز

مسوول انفورماتیک علمی کاربردی جهادانشگاهی مشهد خبر داد:

به روز رسانی و ارتقای سایت‌های کامپیوتر مرکز

مسوول انفورماتیک علمی کاربردی جهادانشگاهی مشهد از به روزرسانی و ارتقا سیستم‌های سایت‌های کامپیوتر مرکز خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مهندس محمد حسین پورجاجرم با بیان مطلب فوق اظهارداشت: با توجه به قدیمی بودن و کند شدن سیستم ها و همچنین قدیمی شدن سیستم عامل و ورژن نرم افزار های سیستم های سایت های کامپیوترمرکز بر آن شدیم تا سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری را ارتقا دهیم.

کارشناس پشتیبانی و مسوول انفورماتیک علمی کاربردی جهادانشگاهی مشهد تاکید کرد: جایگزینی کامل سخت افزاری سایت۷، ارتقا رم سیستم های سایت ۶، ارتقا کامل سخت افزاری و ارتقا رم سایت ۴ از جمله کارهای انجام شده در این قسمت ها بوده است.

وی با اشاره به اینکه جایگزینی کامل سخت افزار سایت۲، جایگزینی ههاردهای سایت های ۳،۴،۵ و ۶ با هارد SSD و ارتقا رم سایت ۵ از جمله برنامه های پیش روی این واحد می باشد، تصریح کرد: نقطه پایان یا هدف ما جایگزینی کامل سخت افزاری سایت های ۲ و ۷، ارتقا تمام هارهای سایتها با نمونه SSD یا M2 ، افزایش رم تمام سایت ها تا حداقل ۸g، ارتقا نرم افزاری های نصب شده در سایت ها با آخرین ورژن ، ارتقا سیستم عامل سایتها به ویندوز ۱۰یا۱۱ و اضافه کردن یک سایت جدید می باشد.

مهندس حسین پور جاجرم یادآور شد: علاوه بر ارتقا سخت افزاری و نرم افزاری سایت ها، رنگ آمیزی سایت ها، تعویض چراغ های سقفی، خرید و تعمیر صندلی های مورد استفاده دانشجویان را نیز در دستور کار داشته ایم.