مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > برگزاری نمایشگاه دستاوردهای منتخب دانشجویی از ۲۰ اسفند

با هدف حمایت از کسب و‌کار دانشجویان؛

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای منتخب دانشجویی از ۲۰ اسفند

نمایشگاه “کسب و کارها و دستاوردهای منتخب دانشجویی” ویژه دانشجویان مرکز از ۲۰ اسفند در محوطه دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، محسن صابری نجفی مشاور کسب و کار و کارآفرینی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با بیان اینکه این نمایشگاه و بازارچه با رویکرد ارتقای کسب و کار دانشجویان در زمینه های تولید و اشتغال آفرینی برگزار می شود،  گفت: در این نمایشگاه از کسب و کارها و دستاوردهای منتخب دانشجویان در گروه های مختلف در سه روز رونمایی می شود.

وی با اعلام حمایت مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد از کسب و کارهای دانشجویان اظهار داشت: دانشجویانی می توانند طرح ها و محصولات فرهنگی و هنری خود را در رشته های متنوع مرکز از جمله گرافیک ، معماری داخلی ، طراحی لباس ، طلا و جواهر ، گردشگری ، فناوری اطلاعات، تربیت بدنی، روابط عمومی  و … ارایه دهند و در کنار نمایش دستاوردها به فروش محصول خود نیز بپردازند.

وی اعلام کرد: بازدید از نمایشگاه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ برای عموم آزاد می باشد.

صابری ضمن تاکید بر توانمندی های دانشجویی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد ، مطرح کرد : این نمایشگاه فرصتی برای توسعه و اشتغال آفرینی دانشجویان در حوزه های نوآوری ،  استارت آپ ها و کارآفرینی می باشد.

دانشجویان علاقه مند به شرکت در این نمایشگاه جهت هماهنگی برای دریافت غرفه می توانند تا روز پنجشنبه ۱۸ اسفند به اتاق ۳۱۰ آقای صابری، مشاور کسب و کار و  کارآفرینی مرکز مراجعه فرمایند.

تلفن تماس