مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > برگزاری سلسله کارگاه‌های آنلاین به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی

توسط مرکز نوآوری و شکوفایی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد صورت پذیرفت:

برگزاری سلسله کارگاه‌های آنلاین به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی

مرکز نوآوری و شکوفایی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد همزمان با هفته جهانی کارآفرینی اقدام به برگزاری سلسله کارگاه‌های آنلاین نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مرکز نوآوری و شکوفایی این مرکز علمی کاربردی در هفته جهانی کارآفرینی اقدام به برگزاری هشت کارگاه آنلاین نمود.

این سلسله کارگاه ها از تاریخ ۳۰ آبان ماه آغاز و تا ۹ آذر ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

این کارگاه‌ها با محوریت “راه اندازی کسب و کار” با تدریس امید قلعه حسن، “شاخص های موفق شدن” و “استفاده غلط از امکانات” با تدریس محسن صابری، “تغییرات روند ظهور و فرصت های فن آفرینی” با تدریس جواد سخدری، “باورهای کسب و کار” با تدریس انسیه حیدرزاده، “مهارت، خلاقیت و کارآفرینی” با تدریس ملیحه شهریاری، “مدیریت تبلیغات” با تدریس محمد کلاه دوران و “مدیریت مالی کسب و کار” با تدریس علیرضا حاتمی برگزار می گردد.