مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > دوره آموزشی نصب، راه‌اندازی و برنامه‌ریزی مراکز تلفن

با تخفیف 50 درصد ویژه دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌شود:

دوره آموزشی نصب، راه‌اندازی و برنامه‌ریزی مراکز تلفن

مرکز آموزش علمی کاربردی جهادانشگاهی مشهد دوره آموزشی نصب، راه اندازی و برنامه‌ریزی مراکز تلفن را با استفاده از آخرین تجهیزات مخابراتی شرکت پاناسونیک برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، سرفصل این دوره شامل آشنایی با سیستم های مخابراتی آنالوگ و دیجیتال، نحوه انتخاب سیستم و سرویس‌های مورد نیاز سازمان، کابل شناسی، اصول کابل کشی، و شناخت ترمینال‌ها، نصب و راه‌اندازی سخت افزاری مراکز تلفن، برنامه‌ریزی و تنظیمات نرم افزاری سیستم و آشنایی با سرویس‌های مورد نیاز مراکز اقامتی می‌باشد.

مدیران و کارشناسان واحدهای فناوری اطلاعات در سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها و پیمانکاران ارائه دهنده خدمات در حوزه مخابرات از جمله مخاطبان هدف این دوره هستند که می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آی دی SanazShahraeini@ پیام داده و یا با شماره ۳۱۹۹۷۲۹۳-۰۵۱ تماس گیرند و یا جهت ثبت نام به آدرس سه راه ادبیات، مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، ساختمان علمی کاربردی مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است شهریه دوره آموزشی ۳ میلیون تومان است که با در نظر گرفتن ۵۰درصد تخفیف این هزینه برای دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد این مبلغ یک میلیون و ۵۰۰هزار تومان خواهد بود.

زمان آغاز این دوره از تاریخ ۱۹ شهریورماه به مدت ۲۸ساعت می باشد.