مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > برگزاری جلسه هم اندیشی « آموزش و اشتغال دانشجویی» در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد

جلسه هم اندیشی با موضوع « آموزش و اشتغال دانشجویی» در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، این جلسه با حضور مهندس محمدحسین راشدمحصل، سرپرست دفتر استان های خراسان هلدینگ فناپ و مدیر دفاتر فراپایتختی شرکت داتین و مهندس احمد افروغی، رییس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد و مدیران بخش های مختلف مرکز برگزار شد.

بررسی نحوه به کارگیری دانش آموختگان در طرح های داتین، همکاری مشترک در حوزه هوش مصنوعی و تعیین سرفصل‌های آموزشی مشترک با هدف جذب فراگیران به بازار کار از مباحثی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

بازدید از مرکز رشد جهاد دانشگاهی مشهد نیز در ادامه انجام شد.