مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > صعود به فینال مسابقات با برد پرگل تیم فوتسال مرکز

مسابقات فوتسال مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی؛

صعود به فینال مسابقات با برد پرگل تیم فوتسال مرکز

تیم فوتسال مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با برد پرگل خود به فینال مسابقات فوتسال مراکز علمی کاربردی واحد خراسان رضوی راه پیدا کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، تیم فوتسال دانشگاه روز گذشته در مسابقه نیمه نهایی خود مقابل تیم فوتسال مرکز علمی کاربردی پارت لاستیک موفق شد با نتیجه پر گل ۷بر ۱ به پیروزی دست یابد و به فینال مسابقات صعود کند.

مسابقات فوتسال مراکز علمی کاربردی واحد خراسان رضوی امروز یکشنبه ۲۲اسفندماه با برگزاری مسابقه رده بندی بین تیم های مرکز پارت لاستیک و مرکز خبرنگاران ساعت ۱۹:۳۰ و مسابقه فینال بین تیم‌های مرکز جهاددانشگاهی مشهد و  مرکز تصمیم یار طوس در ساعت ۲۰:۱۵ در محل سالن مجتمع ورزشی اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی به پایان می رسد.