مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > بازدید رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور از مرکز مشهد

رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کشور روز گذشته از مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، ضمن بازدید دکتر محمد علی گودرزی رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی از مرکز مشهد، جلسه هم اندیشی با حضور دکتر محمد جواد سلجوقی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی، دکتر محمد حسین موسی زاده مشاور رئیس و سرپرست دفتر همکاری های علمی و بین المللی و حجت الاسلام عاشوری رابط دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی و مهندس احمد افروغی رئیس مرکز برگزار شد.