مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > بازدید رییس اداره کنسولی وزارت علوم از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

رییس اداره کنسولی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای بین المللی شدن علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از این مرکز بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دکتر فرید رحیمی نداف در این بازدید با اشاره به توانایی‌های علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در امر آموزش بر حساسیت مدیریت آموزش دانشجویان غیرایرانی تاکید کرد.

وی با بیان اینکه دانشجویان غیرایرانی به عنوان سفرای فرهنگی کشورمان در بازتاب فرهنگ و آداب و رسوم ایران شناخته می‌شوند را نکته‌ای قابل تامل دانست و اظهارداشت: خدمات کنسولی برای دانشجویان غیرایرانی باید مناسب باشد.

در این بازدید دکتر محمود رضا دلاورمدیرکل هماهنگی‌های علمی و آموزشی بین‌المللی دانشگاه علمی کاربردی کشور، دکتر مرتضی تشکری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی، آقای ظهیری سرپرست امور کنسولی دانشجویان غیرایرانی خراسان رضوی و جمعی از مسوولان ذیربط حضور داشتند.