مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > اکران و نقد فیلم “عروس آتش” از دیدگاه اجتماعی

به همت سازمان دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد:

اکران و نقد فیلم “عروس آتش” از دیدگاه اجتماعی

سازمان دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به اکران و نقد فیلم “عروس آتش” از دیدگاه اجتماعی پرداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، به مناسبت میلاد حضرت معصومه و روز دختر، سازمان دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با گریزی بر تحولات و رویدادهای اجتماعی کشور در طی دو دهه اخیر، با دعوت از دکتر “حامد بخشی” جامعه شناس و عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، به نقد و بررسی فیلم “عروس آتش” از دیدگاه اجتماعی پرداخت.

گفتنی است این فیلم به کارگردانی “خسرو سینایی” و با بازی “حمید فرخ‌نژاد”، “غزل صارمی”، “مهدی احمدی”، “سعید پورصمیمی” و”سلیمه رنگزن” محصول سال ۱۳۷۸ است که به سنت‌های عشیره‌ای در جنوب ایران، ازدواج اجباری و … پرداخته است.

لازم به ذکر است این برنامه روز گذشته در محل آمفی تئاتر سالن فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی مشهد به صورت آنلاین از طریق صفحه اینستاگرام مرکز و حضور تعداد محدودی از دانشجویان اکران و نقد شد.