مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > اول آذر؛ آخرین فرصت ثبت‌نام در جشن فارغ التحصیلی

مهلت ثبت نام علاقمندان شرکت در جشن فارغ التحصیلی تا ابتدای آذر ماه تمدید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، فارغ التحصیلان سال‌های ۹۸، ۹۹ و ۱۴۰۰ که قصد دارند در جشن پایان تحصیل خود که به مناسبت روز دانشجو(۱۶آذر) برگزار می‌شود، به کارشناس امور فرهنگی دانشجویی مرکز( اتاق۳۲۵) مراجعه کرده و با پرداخت هزینه جشن به صورت نقدی(۵۰هزارتومان) نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

همچنین با توجه به درخواست مکرر دانشجویان در خصوص گرفتن عکس فارغ التحصیلی، این امکان فراهم شده است تا کسانی که تمایل دارند با واریز مبلغ ۵۰هزار تومان به شماره حساب ۱۹۴۰۶۵۰۰/۳۸ و یا شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۵۴۰۴۶۸۹۵۴ (بانک ملت) به نام جهاددانشگاهی مشهد و درج شناسه واریز ۱۴۰۱۹۵۰۱۲۶ و ارائه فیش پرداختی به دفتر کارشناس امور فرهنگی و دانشجویی مرکز و یا ارسال عکس آن به آی دی AmirHosseinMoghimy@ جهت گرفتن عکس معرفی شوند.