مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > انتصاب مدیر جدید آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

“شهرزاد مینایی آذری” به عنوان مدیر جدید امور آموزشی و پژوهشی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد منصوب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، طی حکمی از سوی دکتر حمیدرضا بیدخوری سرپرست جهاددانشگاهی خراسان رضوی و به پیشنهاد مهندس احمد افروغی رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، “شهرزاد مینایی آذری” به مدت دو سال به عنوان مدیر امور آموزشی و پژوهشی مرکز منصوب شد.

1. رسول کارشکی گفت:

بسیار انتساب به جایی بود.
    بنده شاهد زحمات فراوان ایشان در چند سالی که دانشجوی مرکز بودم، هستم.
    با آرزوی موفقیت های روزافزون برای ایشان

2. mehran saber گفت:

با یاد خدا
    این انتصاب شایسته را در درجه اول به دانشجویان وسپس به خانم مینای محترم صمیمانه تبریک عرض نموده از خداوند برای ایشان قوت مضاعف درجهت خدمت رسانی به جامعه دانشگاهی وبخصوص دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی را خواهانیم .
    صبر ودرایت وکاردانی از مشخصه های این عضو کوشا دانشگاهی است .