مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > انتخاب دانشجوی مرکز به عنوان چهره برتر ورزشی مشهد در سال ۱۴۰۰

“سمانه چهکندی” دانشجوی گروه تربیت بدنی مرکز طبق نظرسنجی مردمی روزنامه شهرآرا، به عنوان چهره برتر ورزشی بانوان مشهد در سال ۱۴۰۰ انتخاب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، “سمانه چهکندی” دانشجوی این مرکز و بازیکن تیم ملی فوتبال زنان ایران است که در سال گذشته موفق شد همراه با این تیم برای اولین بار در جام ملت‌های آسیا حضور پیدا کند.

وی دانشجوی رشته تربیت بدنی- مربیگری پایه فوتسال در مقطع کاردانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد می‌باشد.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برای این دانشجوی پر تلاش آرزوی موفقیت روز افزون دارد.

1. وحیدمتین گفت:

آفرین ومرحبا ولی چه خوبه که مرکز مراسمی جهت تجلیل و قدردانی از قهرمانا و مدال آور های مرکز داشته باشه که بدونن مرکز همیشه پشتشون هست وانگیزه ای باشه جهت مسابقات پیش رو???

• کارشناس فناوری مرکز گفت:

با سلام
      ضمن تبریک به دانشجویان مدال آور و افتخار آفرین دانشگاه
      لازم به ذکر است در هرسال تحصیلی، دو نوبت مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز و افتخار آفرین توسط دانشگاه برگزار می شود. نوبت اول مراسم درتاریخ ۱۶آذر ۱۴۰۰(روز دانشجو) برگزار گردید. انشالله به زودی نوبت دوم مراسم نیز برگزار خواهد شد.