مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > امکان ثبت نام وام دانشجویی صندوق رفاه فراهم شد

بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان، زمان ثبت تقاضای وام شهریه توسط دانشجویان در پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس https://refah.swf.ir از ۵ تا ۲۰ آذرماه امکان پذیر خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دانشجویان متقاضی و واجد شرایط می بایست نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه مذکور در بازه زمانی تعیین شده اقدام نمایند.

سقف مبلغ تسهیلات در هر مقطع کاردانی و کارشناسی هر ترم ۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال است.

مدت زمان بازپرداخت وام پس از فارغ التحصیلی می باشد و  محدوده فراغت از تحصیل در هر مقطع ۴ ترم است.

مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده:

????تکمیل فرم مشخصات و درخواست وام شهریه توسط دانشجو و تایید فرم توسط کارشناس امور وام دانشجویی دانشگاه

????تعهد نامه محضری (در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شود)

????کپی حکم کارگزینی ضامن و کسر از حقوق
ضامن باید کارمند (رسمی،پیمانی یا قراردادی) یکی از ادارات، نهادها یا ارگانهای دولتی باشد.

????کپی شناسنامه، کارت ملی دانشجو و ضامن

✔️ ثبت نام در سامانه صندوق رفاه
????نام کاربری: کد ملی
????کلمه عبور: کد ملی
(دانشجویانی که رمز عبور قدیمی دارند با همان رمز عبور)

???? جهت استعلام ثبت احوال باید شماره تلفن همراه دانشجویان با کدملی، نام و نام خانوادگی و کلیه اطلاعات فردی دانشجو تطابق داشته باشد.

دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به جناب آقای بهرامی اتاق ۳۰۶ مراجعه کنید.