مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > امضای تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی با دانشگاه غالب هرات

رییس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد خبر داد:

امضای تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی با دانشگاه غالب هرات

رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از امضای تفاهم نامه همکاری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با دانشگاه غالب هرات افغانستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد ، مهندس احمد افروغی ضمن اشاره به بازدید روز گذشته جمعی ازمسوولان دانشگاه هرات گفت: این تفاهم نامه ۱۴ دی ماه در ۵ ماده و ۷ بند و در ۲ نسخه به امضا دکتر حمیدرضا بیدخوری، رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و پوهاند محمد ناصر ره یاب از دانشگاه یوهنتون غالب هرات به امضا رسید.

می افزود: بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و توانمندی‌های گروه‌های علمی و پژوهشی، آموزشی و فرهنگی اساتید و کارشناسان طرفین در زمینه‌های مورد همکاری و آمادگی جهت اجرای طرح‌های نظرسنجی و تحقیقات و افکار عمومی و راه‌اندازی مرکز تحقیقات افکارسنجی و آموزش پرسشگر از دیگر موضوعات این تفاهم نامه است.