مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > اعلام آمادگی مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور جهت پذیرش مراجعه کننده

مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور از آمادگی پذیرش محققان، پژوهشگران و علاقه‌مندان مطالعه در تالار دیجیتال و تالار مطالعه خود با رعایت دستورالعمل های بهداشتی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، تالار رقومی(دیجیتال) مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور درگاهی جهت دسترسی به منـابع اطلاعـاتی برای کاربران سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران است که امکان دسترسی به برخی منابع اطلاعاتی را (با درنظر گـرفتن حق مولف) فراهم می نماید. همچنین در این تالار پایگاه‌های داخلـی سـازمان، پایگاه‌هـای اشـتراکی و پایگـاه‌هـای اطلاعاتی رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است.

محققان و پژوهشگران می‌توانند با حضور در محـل و از طریـق این پایگاه به تالار رقومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران مشتمل بر ۳۲۰۰۰ نسـخه خطـی، ۶۰۰۰ چاپ سنگی، ۷۰۰۰ روزنامه قدیمی، ۷۰۰۰۰ قطعه عکس، ۳۰۰۰۰۰ پایان‌نامه و پایگاه‌های اشتراکی سازمان، دسترسـی تمام متن داشته باشند.

تالار مطالعه مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور نیز با ظرفیت ۱۰۰ نفر، همـه روزه بجـز ایـام تعطیل از ساعت ۸ لغایت ۱۶ پذیرای مراجعان می باشد.

آدرس مرکز اسناد و کتابخانه ملی شرق کشور در مشهد، بلوار وکیل آباد، وکیل آبـاد ۵۴ ،ابتـدای بلـوار لادن می باشد. علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های  ۳۵۰۱۴۲۵۰ – ۳۵۰۱۴۲۴۹ تماس حاصل فرمایند.