مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > آغاز نخستین رقابت تیم مرکز در یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در مرحله استانی فردا با شرکت تیم مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد آغاز می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، در اولین مرحله مسابقات ملی مناظره،  تیم علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد با گزاره “ایران و روسیه نمی توانند متحد استراتژیک باشند”  با موضع موافق سه شنبه ۲۹ آذر ساعت ۱۷  در تالار بوزجانی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد به رقابت می پردازد.

تیم مرکز با عنوان« فرهنگ» و ترکیب دانشجویان سیدمحمد اصغرزاده و امیر همت بلند ثانی در این دوره شرکت کرده است.