چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی؛

آغاز رقابت گروه خانم‌ها از عصر امروز

مسابقه مرحله مقدماتی تیم خانم های مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد عصر امروز برگزار می شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در ادامه برگزاری چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی، تیم خانم‌های مرکز عصر امروز ساعت ۱۷ به عنوان گروه موافق با گزاره “اقتصاد نفتی بزرگترین مانع توسعه پایداردر ایران  است” با تیم مرکز شکوه مهر ۱ به رقابت خواهند پرداخت.

اعضای گروه خانم‌ها: “زهرا لزگی”،“سمیه دوستی” و “الهه کوهکن زاده” دانشجویان رشته مدیریت امور فرهنگی و “افسانه اسماعیلی” دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات می باشند که به سرپرستی “سعید شریعتی مزینانی” در این مسابقات شرکت نموده اند.

لازم به ذکر است که علاقمندان می توانند این رقابت را از طریق صفحه اینستاگرام مرکز به نشانی ek_jdm_mashhad به صورت زنده تماشا کنند.