مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > آغاز دور اول مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی

با حضور دو تیم از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد؛

آغاز دور اول مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی

مرحله مقدماتی چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی واحد خراسان رضوی با حضور دو تیم از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دور اول چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی از صبح امروز در محل سالن آمفی تئاتر مرکز علمی کاربردی شهرداری‌ها با شرکت ۱۴ تیم در قالب هفت گروه موافق و مخالف کار خود را آغاز نمود.

گفتنی است مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در این دوره از مسابقات با دو گروه آقایان و خانم ها با سرپرستی “سعید شریعتی مزینایی” شرکت نموده است.