مرکز فعالیت‌های عترت و قرآن دانشگاه جامع علمی کاربردی طرح “واژه‌های آسمانی” را برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مرکز فعالیت‌های عترت و قرآن دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف آشنایی دانشگاهیان با ترجمه و مفاهیم قرآن کریم و همچنین توسعه فرهنگ انس با قرآن اقدام به برگزاری طرح “واژه های آسمانی” نموده است تا علاقمندان بتوانند با شرکت در این طرح در طی یک ماه با یادگیری دو درصد از کلمات پرتکرار و مهم قرآن، بر بیش از ۸۰درصد معانی و مفاهیم قرآن تسلط پیدا کنند.

شرکت کنندگان در صورت کسب حداقل ۷۰درصد امتیاز در صورتی که از اعضای هیات علمی دانشگاه باشند از امتیاز تبدیل وضعیت یا امتیاز ارتقاء اعضای هیات علمی برخوردار می شوند. همچنین ده نفر اول کارکنان و اعضای هیات علمی شرکت کننده در طرح “واژه‌های آسمانی” از تسهیلات رفاهی دانشگاه به همراه خانواده برخوردار خواهند شد. برای نفرات برتر دانشجویان شرکت کننده در این طرح که بین ۷۰ تا ۱۰۰ امتیاز کسب نمایند نیز ۵ تا ۱۵ درصد تخفیف شهریه در نظر گرفته شده است. همچنین به تمامی کسانی که حداقل ۶۰درصد امتیاز را کسب کنند گواهی پایان دوره آموزشی “واژه های آسمانی” به مدت ۲۰ساعت داده می‌شود.

لازم به ذکر است که علاقمندان می توانند جهت شرکت در این طرح به سایت eduold.uast.ac.ir/business/vazheh_reg مراجعه کنند.