مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > آخرین جلسه آموزشی برای انتخاب تیم های منتخب

جهت شرکت در مسابقات استانی گفتمان دانشجویی انجام شد:

آخرین جلسه آموزشی برای انتخاب تیم های منتخب

آخرین جلسه آموزشی انتخاب تیم‌های منتخب مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد جهت شرکت در چهارمین دوره مسابقات استانی “گفتمان دانشجویی”، برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکزاموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، سعید شریعتی مزینانی مدیر پژوهش و سرپرست تیم‌های منتخب گفتمان دانشجویی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در این جلسه به بررسی نحوه ارائه دانشجویان منطبق بر گزاره‌های مصوب مسابقات پرداخت و نکاتی را در این خصوص اظهارداشت.

این جلسه با هماهنگی “فریبا کیانی” مسوول سازمان دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در محل سالن شورای مرکز با حضور دانشجویان “محمداصغرزاده”،”محسن بشیان”، “زهرا لزگی”، “سمیه دوستی”، “طاهره جعفری”، “خلیل رستگار مقدم”، “سجاد اله یاری”، “محمدحسین مهدوی الحسینی”،”منصوره شکراللهی” ، “افسانه اسماعیلی” و “فاطمه نعمتی” برگزار شد، همچنین دانشجویان “اویس چهاریاری”، “مهدی قلعه حسنی” و  “الهه کوه کن زاده” به صورت مجازی جلسه را دنبال نمودند.