مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > اختتامیه نخستین جشنواره استانی نمایشنامه نویسی و داستان نویسی

نخستین جشنواره استانی “نمایشنامه نویسی و داستان نویسی” مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد، مراسم اختتامیه نخستین جشنواره استانی نمایشنامه نویسی و داستان نویسی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد صبح امروز  ۱۸ دی ماه  در محل تالار فردوسی جهاددانشگاهی مشهد برگزار گردید و از بین ۷۲ اثر رسیده به دبیرخانه این جشنواره در دو بخش‌ دانشجویی و آزاد، هیات داوران ۱۱ اثر را به عنوان آثار برگزیده معرفی کردند.

هیات داوران در حوزه داستان نویسی بخش دانشجویی کسی را شایسته مقام اول و دوم ندانستند؛ در این بخش رتبه سوم به داستان “پیرزن” اثر “سید محمد حسین تقویان”  از موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری تعلق گرفت و  دو داستان “پر از حرف‌های آنچنانی” اثر “فرزانه باباجانی محمدی” از دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و  “زنان تنها” اثر  “عارفه محمدنیا” از مرکز علمی کاربردی پردیسان مشهد شایسته تقدیر شناخته شدند.

در حوزه داستان نویسی بخش آزاد رتبه اول به داستان ” توخالی” اثر “نرجس حسینی نژاد” و رتبه دوم و سوم به ترتیب به داستان‌های “بریدن درخت توت” اثر “مهناز عطایی” و  ” از برکه‌های آینه” اثر  “فائزه چشمه سنگی” تعلق گرفت.

در حوزه نمایشنامه نویسی بخش دانشجویی هیات داوران هیچ یک از آثار ارسالی را شایسته مقام نخست ندانسته و  تنها نمایشنامه” چرا ماده بیشتری بر اثر برخورد با ضدماده به وجود آمده است؟” اثر ” معین رواقی” از دانشگاه غیرانتفاعی فردوس مشهد را به عنوان رتبه دوم معرفی نمودند؛ همچنین در این بخش هیات داوران نمایشنامه‌های “دوازده و یک دقیقه” اثر “سید محمدحسین تقویان” از موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری و ” ترک عادت موجب مرض است” اثر  “علی ذوالفقاری” از  مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد را شایسته تقدیر دانستند.

در حوزه نمایشنامه نویسی بخش آزاد نیز  نمایشنامه ” قحطی” اثر “کامران سعادت” به عنوان رتبه دوم و  نمایشنامه “بولونیا” اثر “کمیل خطیب” به عنوان رتبه سوم شناخته شدند. در این بخش نیز هیات داوران کسی را شایسته مقام اول نداستند.

گفتنی است این مراسم که با حضور مهندس احمد افروغی رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، سعید شریعتی مدیر پژوهش مرکز  علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، هیات داوران( دکتر محمد مداح حسینی و حسین لعل بذری) و برگزیدگان جشنواره و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، برای علاقمندان در  نرم افزار Adobe connect و پیج اینستاگرام مرکز جهاددانشگاهی مشهد (instagram.com/ek_jdm_mashhad) به صورت زنده پخش گردید.