مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > صعود دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به قله “علم کوه”

سجاد پورجعفری دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد موفق به صعود به قله “علم کوه” شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، پورجعفری با اشاره به اینکه صعود در تاریخ پنج شنبه ۳۱ تیر ماه سال جاری انجام پذیرفت، اظهارداشت: “علم کوه” که به آلپ ایران نیز مشهور است، در منطقه کلاردشت استان مازندران واقع شده و با ارتفاع ۴۸۵۰متر به عنوان دومین قله مرتفع ایران شناخته می شود.

سجاد پورجعفری دانشجوی مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته گرافیک مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد می‌باشد و در کارنامه ورزشی خود صعود به قله “شیرباد” بام خراسان به ارتفاع ۳۳۱۶ متر، قله “فلسکه” به ارتفاع ۳۱۵۰ متر، قله “مرغدراز” به ارتفاع ۳۲۰۵ متر را ثبت نموده است. وی صعود بعدی خود را قله “دماوند” بام ایران به ارتفاع ۵۶۷۱ متر در اواخر مردادماه عنوان نمود.