مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > واکسیناسیون دانشجویان مراکز علمی کاربردی مشهد آغاز شد

با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد؛

واکسیناسیون دانشجویان مراکز علمی کاربردی مشهد آغاز شد

طرح واکسیناسیون دانشجویان مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، با توجه به مهارت محور بودن دانشگاه جامع علمی کاربردی و هچنین تاکید بر سلامت دانشجویان جهت حضور در کلاس‌ها با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و  هماهنگی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان، طرح واکسیناسیون دانشجویان مراکز علمی کاربردی مشهد آغاز شد.

در این طرح که از روز گذشته در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد آغاز شده است، واکسیناسیون دانشجویان بر اساس لیست ارایه شده توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی از ساعت ۸ الی ۱۳ انجام می‌پذیرد.

گفتنی است که نوبت تزریق واکسن کرونا از طریق پیامک به دانشجویان اعلام می‌گردد.