مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > چهارمین جشنواره درون دانشگاهی رویش

دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمان برگزار می کند:

چهارمین جشنواره درون دانشگاهی رویش

چهارمین جشنواره درون دانشگاهی رویش توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمان برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، چهارمین جشنواره درون دانشگاهی رویش با رویکرد دستاوردهای کانون‌های فرهنگی، هنری، مذهبی و اجتماعی در دو بخش رقابتی و غیر رقابتی برگزار می شود.

علاقمندان می توانند جهت ثبت آثار خود در بخش رقابتی جشنواره با در نظر گرفتن دو موضوع “آثار و دستاوردهای فردی و گروهی” و “ایده‌ها و طرح های برگزیده کانون‌ها” و در بخش غیررقابتی با در نظر گرفتن سه موضوع “معرفی چهره‌های موفق کانونی”، “برگزاری نمایشگاه ویزه دستاوردهای کانون‌ها” و “کارگاه‎ها و دوره‌های آموزشی” از ابتدای آذرماه سال جاری به آدرس ruyesh.uast.ac.ir  مراجعه نمایند.

دستورالعمل جشنواره رویش

لینک گروه واتس آپ