مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > ثبت نام پنجمین جشنواره درون دانشگاهی رویش آغاز شد

ثبت نام پنجمین جشنواره درون دانشگاهی رویش آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، پنجمین جشنواره درون دانشگاهی رویش ویژه دستاوردها و توانمندی‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی مراکز آموزش علمی کاربردی سراسر کشور اسفندماه سال جاری در دو بخش رقابتی و غیررقابتی برگزار می شود.

بخش رقابتی در دو موضوع “آثار و دستاوردهای برگزیده فردی و گروهی جشنواره رویش” و ” ایده و طرح های برگزیده کانون‌ها” و  بخش غیررقابتی در سه موضوع “معرفی چهره‌های موفق کانونی”، “نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای کانون‌ها(مجازی)” و “کارگاه‌ها و نشست‌های آموزشی(مجازی)” برگزار می گردد.

علاقمندان می‌توانند پس از مطالعه دستورالعمل جشنواره رویش تا ۱۰بهمن‌ماه سال جاری جهت ثبت نام اقدام نموده و یا مدارک درخواست شده را به آی دی تلگرام AmirHosseinMoghimy@(کارشناس امور فرهنگی مرکز) ارسال نمایند.

لازم به ذکر است دانشجویانی که موفق به کسب مقام گردند علاوه بر جوایز جشنواره از تخفیف شهریه ثابت برخوردار می شوند.

دستورالعمل جشنواره رویش