مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > ۶ طرح در شورای «منش» جهاددانشگاهی خراسان رضوی فردا دفاع می‌شود

در راستای حمایت از طرح ها و  پروژه های دانشجویان و صاحبان ایده علاقمند به فضای کسب و کار ، جلسه شورای پذیرش و سرمایه گذاری مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی فردا با بررسی و دفاع از ۶ ایده از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد تشکیل می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، جلسه شورای پذیرش و سرمایه گذاری مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) جهاد دانشگاهی خراسان رضوی روز دوشنبه ۱۱  اردیبهشت‌ماه از  ساعت ۱۲  در محل اتاق جلسات سازمان مرکزی سازمان واقع در پردیس دانشگاه با رویکرد حمایت از ایده های دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار خواهد شد.

در این جلسه ۶ طرح از طرح های دانشجویان و صاحبان ایده مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از جمله نرگس برادران قاسمی، زهرا سادات آقایی شهری، حسن خسرومنش، هلیا بیژنی کمال،  تیم نوآفرین و  تیم  TW مورد بررسی اعضای شورا قرار گرفته و صاحبان ایده به دفاع از طرح خود خواهند پرداخت تا مورد حمایتهای مالی و معنوی بخش های مختلف جهاد دانشگاهی قرار گیرند.