مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > یازدهمین آیین “اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران”

فراخوان ثبت نام از دانشجویان خیر و ایثارگر در یازدهمین آیین “اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران” اعلام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دانشجویانی که در هر یک از موضوعات “حضور داوطلبانه در دفاع از کشور، انقلاب اسلامی و حریم اهل بیت(ع)”، “ارائه خدمات پیشگرانه و امدادرسانی داوطلبانه در حوادث و رخدادهای طبیعی یا غیرمترقبه”، “امور خیریه”، “تامین ارگان‌های حیاتی بیماران نیازمند از طریق اهدای خون و عضو”، “سازندگی و محرومیت زدایی و آبادانی کشور” و “سلامت و توانبخشی” فعالیت و مشارکت داشته اند تا ۱۰آبان ماه سال جاری فرصت دارند جهت ثبت نام با شماره ۳۱۹۹۷۲۷۵(آ.مقیمی-کارشناس امور دانشجویی و فرهنگی) تماس حاصل فرمایند.