مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > کلاسهای تقویتی ویژه دانش آموزان کم برخوردار؛ فراخوان دانشجویان برای همراهی در آموزش جهادی

کانون جهادی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می کند:

کانون جهادی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از  دانشجویان، مدرسان و کارکنان مستعد و علاقه مند به آموزش و فعالیت جهادی  در راستای کمک به دانش آموزان حاشیه شهر و مناطق کم برخورد دعوت می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، کانون جهادی مرکز در نظر دارد، در آستانه شروع امتحانات پایان سال تحصیلی در راستای تقویت دروس فارسی و ریاضی در ۳ مقطع تحصیلی چهارم ، پنجم و ششم ، کلاس های فوق برنامه  برای دانش آموزان بی بضاعت و محروم برگزار کند.

علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر  در این پویش خداپسندانه می توانند با آیدی تلگرام مرتضی صادق جوادی، دبیر کانون جهادی entezar6464@ در ارتباط باشند .