مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > کسب عناوین اول تا سوم در رشته تربیت بدنی

درخشش مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد در دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور

کسب عناوین اول تا سوم در رشته تربیت بدنی

دانشجویان تربیت بدنی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور خوش درخشیدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، امروز با پایان مرحله عملی دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور که به میزبانی اراک برگزار شد، دانشجویان رشته تربیت بدنی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد موفق به کسب عناوین اول تا سوم شدند.

براساس این گزارش، رسول خاک، منصوره دره کی و اعظم اسماعیلی از دانشجویان تربیت بدنی مرکز به ترتیب موفق به کسب مقام های اول تا سوم شدند.