گروه تربیت بدنی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد برگزار می کند:

کارگاه تخصصی آناتومی پرورش اندام

گروه تربیت بدنی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد با همکاری انجمن علمی دانشگاه، کارگاه تخصصی آناتومی پرورش اندام را برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد،  کارگاه تخصصی آناتومی پرورش اندام با تدریس دکتر مرجان قهرمان، دکتری تخصصی تربیت بدنی در  خرداد ماه  به مدت ۱۰ ساعت تئوری و ۳۰ ساعت عملی   توسط مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد برگزار می شود.

شناخت اندام فوقانی و تحتانی، کاربرد دستگاههای مرتبط با اندام فوقانی، کاربرد وزنه های آزاد مرتبط با اندام فوقانی، کاربرد دستگاههای مرتبط با اندام تحتانی، کاربرد وزنه های آزاد مرتبط با اندام تحتانی و شناخت آسیب های رایج در اندام فوقانی و تحتانی مرتبط با بدنسازی از مباحثی است که در این دوره تدریس خواهد شد.

هزینه ثبت نام آزاد کارگاه ۹۵۰ هزار تومان می باشد که برای دانشجویان مرکز جهاد دانشگاهی مشهد با تخفیف مبلغ ۵۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

علاقه مندان و دانشجویان مرکز می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۵۸۱۲۷۱۲۷ تماس  بگیرند.

ظرفیت کارگاه محدود خواهد بود.