نسخه آزمایشی
۳۴۲ بازدید

دوره کاردانی حرفه‌ای هتلداری در قالب آموزش‌های مهارت و فناوری به برنامه درسی اطلاق می‌شود که دانشجو می‌تواند با کسب مجموعه‌ای از دانش و مهارت‌های عملی در زمینه صنعت هتلداری و زمینه‌های مرتبط در مشاغل قابل احراز فعالیت نماید.

طول و ساختار دوره و دروس تخصصی

دوره کاردانی حرفه‌ای هتلداری متشکل از مجموعه‌ای از دروس نظری و مهارتی شامل اصول و مبانی ارتباطات، آداب معاشرت و الگوهای رفتاری، آشنایی با حقوق مهمان در هتل، فرانت افیس، عملیات آشپزی، آشپزی، قنادی، پذیرایی، حسابداری در هتل و …  است که در مجموع دانشجو باید طی دو سال تعداد ۷۳ واحد درسی را در قالب نظام ترمی بگذراند.

آینده شغلی

متصدی امور پذیرش و اطلاعات در هتل، متصدی امور طبقات و منسوجات هتل، متصدی اماکن عمومی، متصدی لاندری، متصدی خانه داری، متصدی امور پذیرایی در هتل، متصدی آماده سازی غذا و شیرینی و متصدی امور تشریفات و مهمانی از جمله مشاغلی است که فارغ التحصیلان این رشته پیش رو خواهند داشت.

سرفصل دروس

عنوان و تعداد واحد رشته

بالا