مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > مسابقه «طراحی پوستر» در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

مسابقه «طراحی پوستر» همزمان با هفته گرافیک در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، گروه هنر و انجمن علمی گرافیک مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد ، مسابقه طراحی پوستر را با رویکرد ایده پردازی و استعدادیابی و کمک به ارتقای سطح کیفی هنر ویژه دانشجویان مرکز برگزار می کند.

دانشجویان علاقه مند می توانند آثار خود را در ابعاد ۷۰*۵۰ با رزولوشن ۳۰۰ تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه به آیدی فرهنگی @farhangi_jdm ارسال نمایند.

جوایز برگزیدگان مسابقه طراحی پوستر نیز به ترتیب برای نفرات اول تا سوم، مبلغ هشت میلیون ریال، پنج میلیون و سه میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

کسب اطلاعات بیشتر : ۳۱۹۹۷۲۷۵- اتاق ۳۲۵