مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > لیست داوطلبان شرکت در انتخابات مشخص شد

آغاز رای گیری انتخابات کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی از فردا؛

لیست داوطلبان شرکت در انتخابات مشخص شد

لیست داوطلبان شرکت در انتخابات کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی مشخص شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، اسامی داوطلبان شرکت در انتخابات کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی بر اساس نوع و موضوع‌های عنوان شده در رزومه ارسالی توسط دانشجویان در قالب ۱۴ کانون از جمله جهادی، عکاسی، صنایع دستی و هنرهای تجسمی، موسیقی، عفاف و حجاب، تئاتر، مهارتهای زندگی و آسیب های اجتماعی، ورزش های همگانی، کارآفرینی و پژوهشگران جوان، کتاب و کتابخوانی،ادب و هنر، قرآن و عترت، رسانه و محیط زیست و منابع طبیعی مشخص گردید.

دانشجویان می‌توانند فردا سه شنبه ۱۰آبان ساعت ۱۲ از طریق لینک https://survey.porsline.ir/s/vA2u0qS وارد صفحه رای گیری شده و به کاندیدای مورد نظر خود(حداقل ۱ و حداکثر۵نفر) رای دهند. رای گیری به مدت ۲۴ساعت و تا ساعت ۱۲ روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

اسامی کاندیداهای کانون های فرهنگی هنری دینی اجتماعی

1. طاهره جعفری دره دری گفت:

سپاس