مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > سمینار نقشه راه ورود به دنیای جذاب شبکه و امنیت سایبری

انجمن علمی کامپیوتر علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می کند:

سمینار نقشه راه ورود به دنیای جذاب شبکه و امنیت سایبری

انجمن علمی رشته کامپیوتر علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد سمینار “نقشه راه ورود به دنیای جذاب شبکه و امنیت سایبری” را برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این سمینار به منظور آشنایی و راهنمایی علاقمندان به دوره‌های شبکه، استانداردهای امنیت اطلاعات و امنیت سایبری با سخنرانی مهندس حسین ملک‌زاده کارشناس ارشد امنیت سایبری و عضو انجمن مهندسین کامپیوتر آمریکا ACM در روز دوشنبه ۹اسفندماه سال جاری ساعت ۱۲ در محل سالن شورای دانشگاه برگزار می شود.

شرکت در این سمینار برای دانشجویان مرکز رایگان می‌باشد و علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با ای دی  allahyari_sajad (سجاد اله یاری دبیر انجمن علمی رشته کامپیوتر مرکز) در ارتباط باشند.