مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > دومین مرحله معرفی کسب و کارهای دانشجویان مرکز آغاز شد

به مناسبت روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی دومین مرحله جشنواره معرفی کسب و کارهای دانشجویی آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در راستای رویکردهای حمایتی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد مبنی بر حمایت این مرکز در زمینه کسب و کارهای دانشجویی و همچنین به مناسبت روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی(۲۹بهمن ماه)، در دومین مرحله جشنواره معرفی کسب و کارهای دانشجویی تعدادی از کسب و کارهای منتخب دانشجویان این مرکز از طریق پیج اینستاگرام مرکز ek_jdm_mashhad از تاریخ اول اسفند به مدت یک هفته معرفی می شوند.

گفتنی است مرحله نخست این جشنواره در مرداد ماه سال جاری و به مناسبت روز کارآفرینی برگزار گردید.