مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > دوره پروژه محور “فلاتر” با ارایه مدرک دانشگاهی

مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد برگزار می کند:

دوره پروژه محور “فلاتر” با ارایه مدرک دانشگاهی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهادانشگاهی مشهد دوره پروژه محور آموزش کاربردی فلاتر با ارایه مدرک معتبر دانشگاهی برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این دوره با محوریت زبان برنامه نویسی دارت و طراحی و پیاده‌سازی انواع اپلیکیشن‌های موبایل و ویندوز اپلیکیشن و با هدف معرفی مهارت آموزان به بازار کار برگزار می‌شود.

شهریه دوره آموزشی فلاتر ۲ میلیون و ۵۰۰هزار تومان می باشد که دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد می توانند از تخفیف ویژه ۴۵درصدی استفاده نمایند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آی دی SanazShahraeini@ پیام داده و یا با شماره ۳۱۹۹۷۲۹۳-۰۵۱ تماس گیرند و یا جهت ثبت نام به آدرس سه راه ادبیات، مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، ساختمان علمی کاربردی مراجعه نمایند.