مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > درخشش تیم دختران و پسران والیبال مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در مرحله مقدماتی
تیم والیبال مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در مرحله مقدماتی مسابقات ورزشی دانشگاههای خراسان رضوی خوش درخشید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، براساس اعلام هیات ورزشهای دانشگاهی خراسان رضوی، نتایج مقدماتی مسابقات والیبال پسران با نتیجه ۲ بر صفر و صعود مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از موسسه آموزش عالی خراسان به پایان رسید.

نتایج مقدماتی مسابقات والیبال دختران نیز با نتیجه دو بر صفر با پیروزی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد بر دانشگاه خیام به پایان رسید.

لازم به ذکر است تیم جهاد دانشگاهی مشهد  در ۳ رشته فوتسال، والیبال و بسکتبال در مسابقات ورزشی دانشگاه های استان خراسان رضوی حضور یافته است.