مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > تیم «رشته تربیت بدنی ورودی یک» بر سکوی قهرمانی ایستاد

مسابقات فوتسال داخلی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد؛

تیم «رشته تربیت بدنی ورودی یک» بر سکوی قهرمانی ایستاد

مسابقات فوتسال داخلی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با قهرمانی تیم «عرشی و برادران» به پایان رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مسابقات فوتسال داخلی مرکز با ۸ تیم در دو گروه به صورت دوره ای برگزار گردید که بعد از برگزاری مسابقات دوره ای و صعود چهار تیم، مسابقات نیمه نهایی و نهایی برگزار شد و با کسب  نتایج زیر به پایان رسید:

مقام اول: تیم رشته تربیت بدنی ورودی یک
مقام دوم: تیم نوید ایران
مقام سوم مشترک: تیم امید جهاد و انرژی پلاس

اسامی نفرات تیم اول :علیرضاعرشی، جواد تمنانلو،مهدی کاظمی نیا، احمد رجبی، امیر عباس شمس، مهدیار خرسندی، سجاد پیله ور

لازم به ذکر است فینال مسابقات با حضور مهندس احمد افروغی، رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و همراهی و مدیریت جواد کاهانی، مدیر گروه تربیت بدنی مرکز برگزار شد که با اعلام نتایج، احکام و جوایز دانشجویان نیز تقدیم شد.

براساس این گزارش، تیم فوتسال دانشگاه نیز از نفرات مستعد مسابقات انتخاب خواهد شد.